Turiştii se refugiază în aquaparcuri acoperite, cu apă termală

Data actualizării: Data publicării:
aquapark 090117

Cel mai bun refugiu pe timp de ger sunt aquaparcurile acoperite din vestul ţării. La Oradea, mii de turiştii şi localnici vin să se încălzească în bazinele cu apă de peste 30 de grade. Toţi spun că este relaxarea perfectă în aceste zile în care termometrele au arătat temperaturi chiar şi de -17 grade Celsius.

Cu o capacitate de până la 2000 de persoane, din care 600 la interior, aquapark-ul din Oradea a fost refugiul perfect pentru localnici şi turişti din judeţele învecinate.

"Este cald, este plăcut, (...) mai ales că la noi, la Negrești, sunt -25. Aici e chiar plăcut", spune un turist.

Conducerea parcului spune că apa cu temperaturi de până la 40 de grade oferă senzația unei vacanțe relaxante dintr-o țară tropicală.

"Putem să le oferim în incinta aquapark-ului un număr de 7 bazine cu diferite proceduri, 6 tipuri de saună, baia turcească unde avem 5 bazine cu temperaturile apei de la 28 la 40 de grade", a detaliat Călin Ardelean, administratorul aquapark-ului din Oradea.

Aquapark-ul oferă şi o zonă de spa, cu diferite tipuri de saune, zone de relaxare şi masaj. Cei care vor să simtă pe propriul corp temperaturile de afară au la dispoziţie şi o cameră de... gheaţă.

"Aici e o senzație plăcută, superplăcută! Nu mai ieșim până deseară de aici!"

"Când e frig afară, te gândești că va fi cald aici. E foarte fain, este prima dată când am venit aici și ne-a întrecut așteptările."

"Este mai plăcut pentru că este apa foarte caldă și este puțin mai relaxant, mai ales că acum începe școala!"

Pentru o zi de relaxare, adulţii plătesc 50 de lei de persoană sau 25 de lei pentru trei ore. Aquapark-ul din Oradea a fost deschis în luna septembrie a anului trecut, după o investiţie de 88 de milioane de lei.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri