Un adolescent de 16 ani, arestat pentru o tâlhărie comisă în plină stradă

Data publicării:
politia duba

Un adolescent de 16 ani din comuna bihoreană Sâniob a fost arestat de magistraţii Judecătoriei Oradea. Băiatul este acuzat că, împreună cu un amic de 21 de ani, l-au bătut pe un orădean de 60 de ani şi i-au furat banii şi actele.

Poliţiştii orădeni au aflat că incidentul s-a petrecut în noaptea de 12 iunie, în jurul orei 1:40. Pe o stradă din Oradea, adolescentul şi prietenul lui l-au atacat pe un bărbat. Stabiliseră anterior cum să procedeze, au aflat anchetatorii.

Cei doi şi-au lovit victima, căreia i-ar fi luat un portofel cu 70 de lei şi actele personale, după care au dispărut. În urma loviturlor primite, bărbatul tâlhărit a avut nevoie de 2 zile de îngrijiri medicale.

La câteva zile de la producerea incidentului, suspecţii au fost prinşi, iar joi poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea i-au dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea.

"Magistraţii au luat faţă de cei doi măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor", a comunicat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii îşi continuă verificările în cazul celor doi suspecţi pentru a stabili dacă au comis şi alte fapte penale.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri