Un bihorean, reţinut după ce a înjunghiat o femeie gravidă

Data actualizării: Data publicării:
cutit

Un tânăr de 21 de ani, din comuna bihoreană Roşiori, a fost reţinut de procurorii Parchetului Judeţean Bihor la câteva ore după ce a înjunghiat o femeie însărcinată. Acum este cercetat pentru tentativă de omor.

Autorităţile judiciare au fost anunţate despre incident marţi seara, în jurul orei 18:30. Din primele informaţii, în Roşiori o femeie fusese atacată în faţa unei case de către un bărbat, care a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit în zona pieptului. Victima a primit primul ajutor de la un echipaj al Ambulanţei, care a transportat-o la spital. A fost operată şi este în stare stabilă, au comunicat medicii.

Potrivit eBihoreanul, femeia atacată are 32 de ani şi, în calitate de agent al unei firme de creditare, s-a întâlnit aseară cu agresorul, un client care avea datorii. Din motive deocamdată neelucidate, acesta din urmă s-a repezit asupra ei şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

„La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, s-a efectuat cercetarea locului faptei, s-au identificat și audiat persoane care au cunoștință despre eveniment, în urma cercetărilor fiind identificat autorul în persoana numitului Kelemen Arnold Roland, în vârstă de 21 ani, cu domiciliul în loc. Roșiori, jud. Bihor”, a transmis Maria Cotrău, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În cursul nopţii trecte, suspectul a fost prins chiar în momentul în care a sărit de la geamul unui apartament din Oradea şi încerca să dispară. El a şi fost reţinut pentru 24 de ore. „Audiat fiind, acesta a recunoscut săvârșirea faptei de tentativă de omor de care este acuzat, în prezent cercetările continuând pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, au precizat procurorii.

Editor web: Adrian Laboş | Reporter: Bianca Firezar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri