Un orădean, vicepreședintele Federaţiei Române de Atletism

Data actualizării: Data publicării:
sport preda

Aleasă la finele săptămânii trecute, noua conducere a Federaţiei Române de Atletism are în componenţa sa şi un antrenor orădean. Virgil Preda a fost desemnat unul din cei patru vicepreşedinţi ai forului de specialitate.

„Succesul aparţine (...) atletismului bihorean, sportului bihorean şi colegilor mei din atletism cărora le mulţumesc că au fost alături de minune permamanent şi împreună reuşim cu această mică federaţie locală, Asociaţia Judeţeană de Atletism, să fim cunoscuţi în România", spune Virgil Preda, vicepreşedinte al FR de Atletism.

Cu o carieră de antrenor din CV-ul căruia nu lipsesc campionate naţionale, balcanice şi chiar un titlu mondial de juniori, Virgil Preda speră ca în noua funcţie să se bucure de acelaşi succes.

„Pentru mine înseamnă reuşita unei munci de 40 de ani plecând de la atlet de nivel mediu, locul trei în România, la seniori, plecând de la primul titlu de campion de juniori trei şi până în ziua de azi când am obţinut câteva rezultate, zic eu, notabile pentru condiţiile care le-am avut în Oradea."

Antrenorul orădean a fost ales ca vicepreşedinte cu un total de 106 voturi.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri