Unul dintre cei mai premiați artiști fotografi din lume expune la Oradea

Data publicării:
fotografi straini

Unul dintre cei mai premiați fotografi din Germania și-a expus lucrările într-o galerie orădeană. A făcut-o la invitația unui artist din Oradea, care și-a propus să aducă în fața pasionaților de frumos lucrările mai multor fotografi europeni. La expoziție au venit vizitatori chiar și din Ungaria.

Zecile de lucrări ale Frank Hauserdorf, unul dintre cei mai premiați artiști fotografi din lume, au fost expuse în galeria unui centru comercial din Oradea.

"Am reușit să închegăm o relație destul de bogată cu cei mai premiați fotografi din lume care, în general, își arată interesul de a etala valorile să se prezinte prin expoziții şi în România. Și prin legătura ce o au cu mine am dorit să chem cât mai mulți să se prezinte publicului orădean", a spus Ovidiu D. Pop, organizatorul expoziției.

Numai în Germania Frank Hauserdorf a fost răsplătit cu 2 mii de premii, în timp ce peste hotare a adunat 200 de trofee: "Sunt interesat în primul rând de fotografia de peisaj sau cea de natură, dar îmi place să realizez portrete și modele."

Iubitori de fotografie din Oradea, dar și Ungaria, au venit să admire realizările unui renumit fotograf pentru că, spun ei, contactul cu alți fotografi și cu lucrările acestora îi ajută să devină mai buni.

"Când vezi fotografia și o iei în mână îți dai seama de mai multe, de greșeli, dacă sunt. În cazul său nu am văzut, sunt absolut superbe."

"Se pot face socializări între membrii fotografi, se pot crea prietenii și așa mai departe."

Cele 50 dintre cele mai bune realizări ale lui Frank Hausdorfer vor rămâne la Oradea până pe 2 noiembrie.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri