Urmărit naţional, prins pe patul de spital

Data publicării:
politie ambulanta spital

Implicat într-o altercaţie pornită într-un salon de jocuri de noroc, bărbatul a suferit mai multe răni şi a fost dus de un echipaj SMURD la spitalul judeţean.

"A fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe din Oradea un tânăr de 27 de ani care prezenta multiple urme de agresiune. S-a pus diagnosticul de traumatism cranio cerebral minor, traumatism cranio facial, hemo sinus drept", spune dr. Alin Suciu, medic rezident medicină de urgenţă.

După ce medicii i-au acordat îngrijiri, a venit rândul poliţiştilor să se intereseze de el. Şi asta pentru că tânărul era dat în urmărire generală. El era căutat pentru a executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru tâlhărie.

Potrivit cunoscuţilor, bărbatul a fost plecat în ultimul timp la muncă, în străinătate. După ce-şi va reveni, va schimba patul de spital cu celula arestului Poliţiei Bihor.

"După finalizarea investigaţiilor medicale, cel în cauză urmează să fie încarcerat în baza unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis pe numele său de către instanţa de judecată", a confirmat subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Reporter: Gabriel Bonaciu
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri