Vânătoare de comori pe străzile Oradei

Data publicării:
comori

Echipaţi cu şepci şi tricouri şi cu rucsacuri în spate, cei 36 de concurenţi au aflat în ce constă vânătoarea de comori de pe străzile oraşului. Au fost obligaţi să parcurgă un traseu stabilit dinainte şi să găsească informaţii care să-i conducă la destinaţie.

"Aceste echipe vor căuta indicii, vor avea de trecut o mulţime de probe şi în felul acesta vor acumula puncte. Echipa care va acumula cel mai mare număr de puncte şi va ajunge în timp la punctul terminus va câştiga un premiu", explică Sorina Bradea, organizatoarea acţiunii.

"O să fie provocator, dar, având în vedere că nu am venit aici singur, am venit cu echipa, eu zic că o să fie simplu, nu?"

"Este o idee foarte bună să ne cunoaştem şi noi ca şi echipă internă, dar şi să cunoaştem alţi reprezentanţi ai altor companii din Oradea."

Probele au fost astfel concepute încât să pună la încercare logica, creativitatea şi curajul de-a se manifesta în public al concurenţilor. Competitorii nu au refuzat nicio provocare. Unii au probat rochii, alţii i-au convins pe şoferi să claxoneze.

Aflată la prima ediţie, competiţia a fost organizată de o firmă de recrutare şi consultanţă din Oradea, care a marcat astfel 20 de ani de activitate. La final, concurenţii au primit premii simbolice.

Reporter: Anca Deac
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri