VOLEI. LPS Bihorul a cedat în derbiul grupei: 0-3 cu CSŞ Timişoara

Data publicării:
sport volei 270115

Dorinţa orădenilor de a-şi lua revanşa după ce în tur au pierdut cu 1-3 nu s-a materializat nici de această dată şi Timişoara s-a impus în sala LPS cu 3-0.

„Nu a fost să fie cu toate că băieţii au jucat bine, au fost aproape de adversar. Bun, porneam ca outsideri, clar, ei fiind locul întâi, şi ca nivel de vârstă sunt mai mari. Noi jucăm cu cadeţii şi la juniorii unu", spune Adrian Holhoş, antrenorul LPS „Bihorul".

LPS Bihorul a condus Timişoara în fiecare set, însă bănăţenii au ştiut să gestioneze de fiecare dată situaţia pe tabelă. La primul meci pe banca juniorilor orădeni, Adrian Holhoş spune că doar lipsa de experienţă a făcut ca Oradea să nu ia niciun set adversarilor.

„Cu toate că avem jucători de lot naţional, dar ca vârstă mai mici decât ceilalţi de dincolo. De la ceilalţi de dincolo cunosc doi dintre ei cu care mă confrunt în fiecare an la beach-volley şi sunt jucători de calitate", explică Holhoş.

În ciuda înfrângerii suferite, LPS Bihorul rămâne pe locul trei în grupă şi are calificarea asigurată la turneul semifinal.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri