Weekend prelungit de 1 Decembrie. În Băile Felix, hotelurile au fost pline

Data publicării:
baie 1 decembrie 011214

Ajunși în stațiune, turiştiiau intrat în direct în ştranduri ca să se relaxeze în apa termală.

"Foarte frumos, deși am sosit numai de vreo oră. Dacă era soarele de acum câteva zile ar fi fost și mai frumos."

"De-abia am ajuns de două trei ore și am venit direct la piscină, la tratamente și profităm din plin."

Alţi turişti au venit ca își continue tratamentul.

"Am avut un accident de mașină și am venit la reabilitare și văd că îmi face bine."

În stațiune se pot urma terapii pentru bolile reumatice, afecţiunile post-traumatice, dar şi tratamente ale afectiunilor neurologice. Medicii spun că, pentru a fi eficiente, tratamentele trebuie repetate.

"Tratamentele noastre înseamnă în primul rând hidroterapie, procedurile cu apă, hidrokinetoterapia - mișcare, mișcare și mișcare. Sigur că facem kinetoterapie în sală, avem secții foarte bine doatate de electroterapie, termoterapie", susţine medicul Mircea Tărău.

Reprezentanții complexurilor hoteliere sunt mulțumiți că nu au avut locuri neocupate și că încasările au crescut semnificativ.

"Pe întregul an avem o creștere de 10% al ocupării, iar dacă vorbim strict de perioada sărbătorilor avem o capacitate de 100%. Suntem complet ocupați, în creștere față de anul trecut undeva cu 30%", confirmă Cristian Tăutu, reprezentant de marketing.

"Gradul de ocupare se datorează faptului că avem un pachet foarte bun de sărbătoarea națională a României, de 1 Decembrie. Pe oameni îi atrage în mod deosebit spa-ul nostru, atât cel interior cât și bazinele exterioare", explică Mircea Bungău, directorul unui complex hotelier.

Administratorii hotelurilor au făcut rezervări cu luni în urmă, astfel încât turiștii ajunși pe ultima sută de metri în stațiune nu au mai găsit niciun loc liber. Trei zile în această perioadă la un hotel de patru stele costă 100 de euro, iar la două stele 50 de euro. În preţ este inclus micul dejun, acces la piscine, sală de fitness şi o masă cu bucate tradiţionale de 1 Decembrie.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri