Abecedarul Carierei 2015. Proiectul OSUT se va desfășura în perioada 1-8 aprilie

Data publicării:
abecedarul carierei

Vor exista trei secțiuni:

- "Economia de la A la Noi" se adresează în special pasionaților de economie, care pot învăța practic, în cadrul unor workshopuri susținute de specialiști, o mulțime de noțiuni pe care le pot aplica în viața lor profesională.

- „ABC-ul angajării" este o secțiune ce vine în ajutorul studenților care se află în pragul absolvirii și își pun problema găsirii unui loc de muncă. Workshopurile sunt centrate pe aspecte precum scrierea unui CV, participarea la primul interviu sau oportunitățile de întâlnire cu angajatorii.

- „Antreprenoriatul de la A la Tine" vizează latura creativă a tinerilor. Workshopurile propuse au ca scop dezvoltarea unor aptitudini necesare unui viitor antreprenor capabil să construiască de la zero o afacere profitabilă.

Credite contra voluntariat. Studenții din Timișoara pot primi două credite pentru un semestru de muncă voluntară  

Înscrierile la Abecedarul Carierei au loc până în 22 martie. Completarea formularului se poate face atât online, pe site-ul abc.osut.ro, cât și la standurile din holul Facultății de Economie și de Administrarea Afacerilor si din sediul central al Universității de Vest din Timișoara.

Invitat în jurnalul Digi24 Timișoara, pentru a ne vorbi despre Abecedarul Carierei 2015, a fost Vlad Cherecheş, preşedintele Organizației Studenților din Universitatea de Vest 




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri