Accident cumplit în Timiș: o femeie, omorâtă pe loc, fiica sa, pe care o ținea de mână - transportată la spital în stare de șoc

Data publicării:
accident langa Timisoara 04



Mama și fiica de 12 ani mergeau împreună, pe marginea șoselei, din comuna Moșnița Nouă spre Albina. Chiar la ieșire din localitate, într-o zonă care nu este iluminată, mama a fost acroșată în plin de un Matiz. A fost aruncată în șanțul de pe marginea drumului, acolo unde a și murit. Fiica a fost și ea rănită, însă rănile sunt superficiale. ”Deplasându-se pe drumul județean 592, la ieșirea din Moșnița Nouă, a acroșat două persoane care se deplasau pe partea carosabilă”, ne precizează inspectorul Alexandru Crucică de la Poliția Rutieră Timiș.

accident langa Timisoara 01
accident langa Timisoara 01


Șoferița care a provocat accidentul ne-a relatat: ”Fetița era pe margine, iar doamna pe carosabil. O mașină mă depășea, nu aveam cum să o evit”.-Nu aveai viteză? ”Nu, că doar am ieșit din localitate, aveam 50 (km/h - n.r.). Nu am apucat să pun frână. Nu am putut să trag în stânga, am tras cât am putut”.

Martorii oculari sar în apărarea șoferiței: ”Mergeau amândouă (mama cu fiica ei - n.r.) în paralel, una lângă alta, nu una în spatele celeilalte”. - Mergeau pe șosea? Da, pe partea carosabilă”.

Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, dar spun că șoferița nu va fi pusă sub acuzare.

Reporter: Gerhald Ernst
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri