Accident în lanţ la Arad: opt autovehicule, între care două autocare - implicate

Data publicării:
accident 1 prima

Accidentul s-a produs în jurul orei 6 şi 40 de minute, într-un moment în care şoseaua era aglomerată de autocarele ce transportă muncitori, în zona industrială din vestul Aradului. Pentru a evita alte carambolaje, poliţiştii au fost nevoiţi să oprească temporar circulaţia în zonă.

”Am trecut pe lângă domnul cu maşina roşie, nu aveam multă viteză, 40 maxim 50, că treceam pe lîngă el, am derapat, l-am lovit, şi el a ajuns acolo, iar eu aici. După aia au venit restul maşinilor care nu au mai putut frâna şi s-au băgat vreo 3 - 4 una în alta”, ”După vreo 10 minute, cam în jur de 10 minute, a venit doamna cu Fiat-ul, tot să meargă către Takata, a intrat pe contrasens şi a lovit autobuzul”, ”Şi autobuzul mi-a răsucit-o mie pe drum şi a băgat-o în faţă la Opel”, - Sunteţi rănit? Văd că sângeraţi la buză. ”Nu, nu, nu. Am avut o bubiţă. Nici o problemă”, - Din cauza poleiului s-a produs? ”Da, din cauza poleiului”, sună câteva declarații culese după accident.

”În urma impactului, conducătorul autoturismului marca Fiat a rămas pe carosabil după care alte autovehicule, neputând evita impactul, au intrat în coliziune în autobuz din spate”, afirmă Meszar Răzvan de la Biroul Rutier Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care s-au ciocnit cele opt autovehicule. Oamenii legii iau în calcul chiar amendarea administratorului drumului, care trebuia să împrăştie din timp material antiderapant, pentru a împiedica formarea poleiului.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri