ACS Poli caută revanșa la Pâncota

Data publicării:
icon ACS Poli cauta revansa la Pancota 231014

Pentru ACS Poli urmează o deplasare dificilă, pe terenul Şoimilor Pâncota. Timişorenii caută a patra victorie consecutivă, dar sunt şi cu gândul la revanşă, după ce arădenii i-au eliminat din Cupa României. O victorie a alb-violeţilor i-ar duce pe primul loc în a doua serie a ligii secunde, cu condiţia ca Metalul Reşiţa să facă un pas greşit pe terenul Caransebeşului. Meciul va fi dificil pentru timişoreni şi din cauza stării proaste în care se află terenul de la Pâncota, din cauza ploilor căzute în ultimele zile.

”Cu siguranță nu vom avea un meci ușor, în plus, starea terenului am înțeles că este foarte proastă, dar indiferent cum va fi și ce va fi, mergem să câștigăm”, declară Dan Alexa, antrenorul echipei ACS Poli Timișoara.

Înaintea acestei partide antrenorul se confruntă cu probleme de lot. Pe lângă jucătorii care sunt la limita suspendării, Dan Alexa nu va putea conta pe Lazăr, care trebuie să se opereze la genunchi, şi pe Dragomir, convocat la echipa naţională, în timp ce Ovidiu Petre este incert .

Partida dintre ACS Poli şi Şoimii Pâncota se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Adrian Ionescu
Editor Web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri