ACS Poli, în „sferturile” Cupei României

Data publicării:
acs in sferturi

ACS Poli Timișoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce s-a impus, pe propriul teren, contra celor de la Petrolul, scor 2-1. Timișorenii au bifat astfel al doilea succes din cele trei întâlniri susținute cu „găzarii” în acest sezon. Curtean a irosit prima ocazie a meciului, urmat de Nepomuceno la poarta cealaltă. Pe finalul primei părţi, Ovidiu Popescu a scos un penalty transformat de Javi Hernandez.

„Nu a fost nimic, eu nu am atacat jucătorul, m-am uitat la minge. A fost ceva din… inerție”, a spus Alexandru Chiriță, fundașul celor de la Petrolul Ploiești.

Când echipele se pregăteau să intre la cabine,  Ropotan a luat două „galbene” în doar 60 de secunde și a fost eliminat.

„A fost un gest necugetat. L-am simțit puțin supărat… urmau să mai treacă patru minute să vină pauză să pot să am o discuție cu el în vestiar. Din păcate, nu am mai avut acest răgaz”, a completat Mihai Oancea, antrenor Petrolul Ploiești.

În repriza secundă, Nepomuceno a trimis în bară, la finalul unei faze din acţiune. Cu 20 de minute înainte de final, Moussa şi Zoubir au creat faza din care Velasco a egalat. Speranţele Petrolului s-au năruit însă în minutul 84. Apărarea ploieştenilor n-a putut să respingă un balon şi Cânu a împins mingea în poarta goală.

„A fost o partidă grea. Important este că am reușit să ne calificăm, ne-au lipsit foarte mulți jucători de bază, 6 jucători care au fost titulari până acum”, adaugă și Florin Marin, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

Elek a mai irosit o şansă în ultimul minut, astfel că Poli Timişoara s-a impus cu 2-1 în dauna Petrolului și s-a calificat în „sferturile” Cupei României.
 
Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri