ACS Poli Timișoara a răpus campioana. Alb-violeții au învins Steaua cu 1-0, după un gol marcat de Javi Martinez

Data publicării:
acs poli steaua

Chipciu a avut prima ocazie a meciului, șutul său de la distanță a izbit transversala. Portarul bănățenilor, Sacha Kirschstein, a fost la post apoi la șutul deviat a lui Filip. Gazdele au reacționat în repriza secundă, prin golgheterul Elek. Llorente a șutat și el periculos, din afara careului. Steaua a bifat apoi a doua bară a meciului, prin Stanciu, pentru ca mai apoi timișorenii să înscrie.

Cu două minute înainte de final, Javi Martinez a marcat primul său gol în Liga I, cu o execuție de generic.

„Sunt foarte fericit pentru că este primul meu gol și în plus pentru că a adus victoria echipei noastre", spune Javi Martinez, de la ACS Poli Timișoara.

ACS Poli Timișoara - Steaua s-a terminat 1-0, iar Florin Marin și-a trecut în cont al treilea succes personal la rând cu bucureștenii.

„Nu am avut atitudine, am intrat pe teren crezând că meciul e câștigat dinainte, doar dacă ne numim Steaua București", afirmă Nicolae Dică, antrenor secund Steaua București.

„Nu am avut dorință să câștigăm. Nu am făcut un meci foarte reușit și de aceea Timișoara a bătut", recunoaște Fernando Varela, de la Steaua București.

„Jucătorii au înțeles că trebuie să joace la rezultat și îi felicit pentru acest lucru. Meritele, în mare parte, le aparțin", precizează Florin Marin, antrenor ACS Poli Timișoara.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri