ACS Poli Timișoara, meci cu ”lanterna” mai important decât cu liderul

Data publicării:
acs

ACS Poli Timișoara se află la numai trei puncte deasupra primei poziții care îi poate duce în Liga a II-a, iar victoria în meciul cu ultima clasată, Corona Brașov, echipă virtual retrogradată, este vitală pentru menținerea în prima ligă.

„Mergem acolo să câștigăm meciul. Avem nevoie de puncte. Din păcate, toate echipele care se luptă cu noi (la retrogradare, n.r.) au câștigat acolo. Și noi trebuie să câștigăm acum“, anunță Nuno Claro, portarul celor de la ACS Poli Timișoara.

Pe bănăţeni, o victorie îi poate îndepărta pentru moment de zona fierbinte a clasamentului. Antrenorul bănățenilor Dan Alexa crede că meciul cu brașovenii este mult mai greu decât cel cu Steaua.

„În economia campionatului e foarte important meciul de la Corona. E un joc foarte periculos. Corona e o echipă fără obiectiv, cu jucători care vor să demonstreze. Sper să-mi capacitez echipa să obținem un rezultat bun la Brașov”, spune Dan Alexa.

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și Corona Brașov va avea loc vineri, de la ora 18, și va fi transmis în direct de Digisport.

reporter: Miodrag Hojda
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri