Ambiții mari sub panou

Data publicării:
ambitii bct


„În acest moment, Clujul e principala favorită la titlu, cu atât mai mult cu cât e o echipă care l-a adus pe Vlad Moldoveanu, e un mare avantaj pentru o echipă din România. MUSCĂ. Pentru noi este însă important acum să fim pregătiţi pentru un astfel de joc şi sunt sigur că băieţii pot să se ridice la înălţimea clujenilor”, a spus, în Divizia Locală, Nenad Mandic - antrenorul „leilor”.

„Va fi un test bun pentru noi – să vedem cum am muncit în această perioadă şi unde suntem. Nu va fi un etalon dar eu spun că va fi frumos, va ieşi un meci frumos”, l-a completat Ionuț Drăgușin.

Bănățenii sunt convinși că în componența actuală pot reprezenta una dintre surprizele plăcute ale campioantului și sunt hotărâți să prindă un loc de play-off.

„Cu băieţii aceştia sunt sigur că putem ajunge în play-off. Chiar dacă nu toate echipele au terminat perioada de transferări, în acest moment, cred cu tărie în această echipă şi în aceşti băieţi”, a mai spus Mandic.

„Suntem, cu siguranţă, o echipă pentru play-off. Eu când vorbesc de răbdare nu vorbesc despre termenul play-off. Mă refer la termenul de răbdare, pentru a construi ceva, pentru a avea rezultate notabile... în play-off ajungem cu siguranţă!”, a concluzionat Drăgușin.

„Leii” se pregătesc pe plan local în următoarele trei săptămâni, după care iau calea Serbiei, la Zlatibor, unde vor efectua unicul stagiu de pregătire centralizată și unde vor disputa o serie de teste, printre adversarii cu care urmează să joace fiind și Steaua. 

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri