ASU Poli, înfrântă amical de Şoimii Pâncota. Timişorenii au cedat testul de pe „Ştiinţa" cu 1-2

Data publicării:
asu

La reluare, gazdele au avut două oportunităţi bune de a egala, prin Bădăuţă şi Ţugui, însă tot Pâncota avea să marcheze, în minutul 82, prin Issa, care a înscris cu capul, după o centrare a lui Gâlcă. Finalul le-a aparţinut alb-violeţilor, care au redus din diferenţă prin Vucea şi au mai ratat două ocazii mari prin Tulcan şi Bădăuţă.

„Un meci bun din punctul meu de vedere, în care ne-am îndeplinit obiectivul. Am întâlnit o echipă bună, de ligă secundă şi cred că ne-am luptat de la egal la egal cu ei, chiar am avut momente când i-am dominat şi am avut posesie mai bună", precizează Sorin Brîndescu, antrenor la ASU Poli Timişoara.

„Sunt mulţumit pentru că am făcut un antrenament bun în condiţii "tropicale", cu un adversar bun şi un teren pe măsură. Acestea sunt singurele lucruri care m-au mulţumit. În schimb, m-a nemulţumit jocul echipei, mai ales în repriza a doua, când am înlocuit tot ce am putut înlocui, introducând vreo şase sau şapte copii sub 18 ani", spune Ionuţ Popa, antrenor celor de la Şoimii Pâncota.

Tehnicianul timişorenilor nu s-a bazat în acest joc pe căpitanul Leo Naidin, care a anunţat că nu va mai continua în tricoul alb-violet şi în acest sezon. „Ieri m-a sunat şi mi-a spus că renunţă la activitate. Îmi pare rău de decizia lui, dar este a lui şi nu poate să i-o schimbe nimeni. Oricum vreau să îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă", afirmă Sorin Brîndescu.

Pentru alb-violeți mai urmează două jocuri de pregătire în deplasare: sâmbătă, de la ora 11, cu Vulturii Lugoj, iar apoi miercurea viitoare, de la aceeaşi oră, cu Metalul Reșița.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri