ASU Poli, parcurs perfect în campionat. Timișorenii au obținut a treia victorie la rând, 2-0, cu Metalurgistul Cugir

Data publicării:
asu

Sosiți la Timișoara fără golgheterul lor, Ionuț Radu, care s-a căsătorit în ziua meciului avându-l naș chiar pe antrenorul principal, Marius Opric, cugirenii n-au arătat prea multe pe „Știința". Au profitat gazdele, care au marcat în minutul 24, prin Alexandru Bădăuță. 2-0 s-a făcut de abia aproape de final, în minutul 83, când alb-violeții au înscris prin Giuricici, după o fază creată de Vucea.

„Nu contează cine marchează, important e să câștigăm. Eu încerc să îmi fac meseria acolo în față, să o bag în poartă. Mă bucur că am reușit să marchetz cel de-al doilea gol la rând și sper să nu mă opresc aici", precizează Alexandru Bădăuță - ASU Poli Timișoara.

Alb-violeții sunt lideri solitari în seria a IV-a, fiind singura formație din campionat cu maximum de puncte după trei runde

Sorin Brîndescu - antrenor ASU Poli Timișoara spune: „Știam că întâlnim o echipă foarte bună... s-a și dovedit că așa este. Au jucători foarte buni, jucători experimentați. Ne-au dominat perioade bune de joc, dar cred că cu maturitate și cu inteligență tactică am câștigat acest joc".

ASU Poli Timișoara nu iese din județ nici în runda viitoare. Elevii lui Sorin Brîndescu rămân în Timiș, dar se deplasează sâmbtă la Lugoj, pentru duelul cu echipa pregătită de Cosmin Petruescu.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri