ASU Poli Timișoara și-a aflat adversarele

Data publicării:
asu poli-1

În mare parte, este vorba despre aceeași serie ca și cea din anii trecuți pentru partea de vest a țării, noutatea fiind însă introducerea grupărilor din județele Alba și Sibiu.

Seria cuprinde nu mai puțin de cinci nou-promovate: ASU Politehnica, CNS Cetate Deva, Măgura Cisnădie, Performanța Ighiu și CSU II Craiova. Alături de acestea, în campionat se vor mai regăsi Mama Mia Becicherecu Mic, Vulturii Lugoj, Millenium Giarmata, Național Sebiș, CS Ineu, FC Hunedoara, Metalurgistul Cugir, Minerul Motru, Pandurii II Târgu Jiu și ACSO Filiași.

Seria mai poate suferi modificări în zilele următoare, doar în cazul în care există formații din zonă care vor renunța la locul din Liga a II-a până mâine, când expiră termenul de gândire dat cluburilor de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Sistemul competiţional la Liga a treia, pentru noul sezon prevede promovarea câştigătoarelor celor cinci serii şi retrogradarea în Liga a patra unui număr de opt echipe, urmând ca în sezonul viitor Liga a treia să fie alcătuită din șase serii de 16 echipe.

Campionatul Ligii a III-a va debuta pe data de 29 august, programul urmând să fie făcut public săptămâna viitoare.

Redactor: Claudiu Slav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri