Atmosferă apăsătoare, la primul antrenament

Data publicării:
reunire uta

UTA Bătrâna Doamnă s-a reunit astăzi pe Stadionul Motorul după numai două săptămâni de la ultimul meci din sezonul trecut, barajul pentru promovarea în Liga I pierdut în faţa lui FC Voluntari. Cei 21 de jucători nu au vrut să înceapă ședința de pregătire și au dorit să poarte o serie de discuții cu oficialii grupării, în problema restanțelor salariale și a primelor de joc care durează de mai bine de trei luni. Au fost convinși însă să intre pe teren de Sorin Botiș, căpitanul care și-a anunțat astăzi retragerea.

„E un aspect pe care toate lumea îl așteaptă să se clarficie în scurt timp. E rodul muncii a cel puțin un an și e meritul nostru și al lor și cu siguranță se vor face eforturi”, spune Roland Nagy, antrenorul celor de la UTA Bătrâna Doamnă.

„Sunt unele restanțe, dar credem noi și sperăm să le putem rezolva până la finele acestei săptămâni, o mare parte dintre ele. Sunt doi jucători care au termiant contractele, dar se poartă discuții cu ei și noi sperăm să îi putem ține la Arad și cred că vor rămâne la noi”, admite Claudiu Drăgan, directorul de competiții al arădenilor.

De la primul antrenament au lipsit Burlă şi Tănase, care zilele acestea susţin Bacalaureatul, în vreme ce Polgar este în continuare nerefăcut. Lor li se alătură Sorin Botiș, care își va agăța ghetele în cui. Alb-roșii nu au încă nicio noutate în lot.

„Eu îmi doresc să rămână alături de mine, de noi, aici… e un jucător care are un merit important în tot ce s-a realizat în acest proiect, începând de la liga a patra până în momentul de față. El a fost mai mult decât jucător și căpitan, din punctul meu de vedere a fost antrenorul din teren”, continuă Nagy,

În următoarele două săptămâni, utiștii au programate antrenamente zilnice la Arad, urmând să plece în cantonament în Austria pe 10 iulie, dar nu înainte de a se disputa un amical pe terenul maghiarilor de la Debrecen.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri