Au solicitat schimbarea sistemului

Data publicării:
uta reprogramare


„Respinge ca tardivă solicitarea clubului ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga I” - se arată în răspusnul Comitetului Executiv.

„Trecem la celălalt baraj... alții încep Campionatul European... stau tolăniți, noi trebuie să ne consumăm, suntem, de fapt, consumați...Trebuie să găsim energie, să ne regenerăm și așteptăm dubla cu Voluntariul”, spune Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

Tot în solicitarea lor către FRF, arădenii au specificat faptul că nu ar fi normal ca eventualele cartonașe roșii încasate în primul baraj să-și producă efectul în cel de-al doilea. La această „speță” nu există un răspuns clar, așa că Roland Nagy și colaboretrii săi nu știu încă dacă pot conta pe Alex Manea, eliminat sâmbăta trecută, în partida de peste două zile.

„Trebuie să ne ridicăm, lor le-au ieșit și prelungirile... consum fantastic... suntem decimați cu jucători incerți, avuți și dinainte de acest baraj, dubla cu Călărașiul. Acum va lipsi și Manea... Alin Gligor nu știu cum îl recuperăm... să facem o figură frumoasă chiar dacă suntem sparring-partner, dar Federația e deja plecată la Europene”, continuă Nagy.

„Nu se poate să joci din trei în trei zile și Liga 1 să se odihnească, iar noi venim după două meciuri foarte foarte grele. Dar noi suntem o familie, cum am dovedit-o și azi, ne-am sacrifcat, o să ne sacrificăm, dăm totul ca să ajungem în Liga 1”, a adăugat și Dumitru Copil.

UT-iștii pleacă mâine la București cu avionul, pentru a beneficia de mai mult timp de recuperare înaintea dublei cu formația pregătită de Florin Marin.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri