Autobergamo tranșează derby-ul vestului

Data publicării:
derby futsal-1

Moldoveanul Cristian Obadă a deschis scorul, după ce l-a păcălit pe Vlad Iancu. Scorul primei părți l-a stabilit, câteva momente mai târziu, Florin Ignat, antrenorul-jucător al gazdelor, cu un șut în colțul lung. La reluare, timișorenii au ieșit de la vestiare hotărâți să reintre în joc și au renunțat astfel la portar, pentru a avea superioritate pe faza ofensivă. Doar că devenii au fost mult mai atenți și s-au dezlănuțuit în ultimele 10 minute. Ignat a reușit golul meciului, cu o execuție din propria jumătate.

Slobodan Janjic a redus din diferență, dar reușita sa avea să conteze doar pentru statistică. Autobergamo a mai înscris de două ori: mai întâi prin Obadă, apoi prin Cristian Matei, care a stabilit scorul final, după o combinație cu decarul Devei.

Autobergamo Deva revine astfel  în fotoliul de lider al primei ligi. Devenii au 24 de puncte, la fel ca târgmureșenii de la City’Us și bănățenii de la Informatica, dar au un golaveraj mai bun, precum și victorii în meciurile directe cu cele două rivale. La polul opus se află Clujana Cluj-Napoca, Galactic Focșani și Concordia Chiajna – cei din urmă fără succes în actualul sezon.

Eșecul de la Deva este primul pentru Informatica Timișoara, care va juca, luni, împotriva celor de la Dunărea Călărași. La trei zile după duelul cu formația din sudul țării, în sala „Constantin Jude” va evolua echipa națională a României, într-un amical cu Serbia.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri