BC Timba a început anul cu o înfrângere, în faţa lui BCM U Piteşti. ”Urșii” se îndepărtează de Final Four 

Data publicării:
ursii

Fără Glazyrin, căruia nu i-a sosit viza şi cu o formulă în care a trebuit să îşi facă loc şi un român, din cauza regulamentului Cupei României, urşii au început mai bine confruntarea cu supriza turului din Liga Naţională. Timba a condus cu 5-0 şi 15-5, dar oaspeţii au revenit până la finalul primului sfert. Piteştiul a intrat la cabine cu un avans de trei lungimi, dar gazdele au recuperat la reluare, iar după debutul ultimului parţial au reuşit chiar să se distanţeze la cinci puncte. A fost suficientă o serie de trei triţe consecutive ale argeşenilor, pentru ca jocul să se rupă. Piteştiul a câştigat cu o diferenţă de zece puncte, care îi face favoriţi pentru calificarea în Final Four.

Returul sferturilor de finală se dispută vineri, la Piteşti, dar cele două echipe se vor reîntâlni, tot în trivale cinci zile mai târziu, în prima etapă din returul Ligii Naţionale.

Mijatovic a fost cel mai bun marcator de la Timba, cu 22 de puncte, cărora li s-au adăugat 4 recuperări. La ultimul capitol, urşii au fost surclasaţi de adversarii lor, care au totalizat 35 de recuperări, faţă de cele 26 ale gazdelor.

Redactor: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri