BCT, succes din a șaptea încercare

Data publicării:
bct gaz

Primul a izbutit 13 puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive, iar cel de-al doilea a fost omul meciului, cu 28 de puncte marcate, 4 recuperări și 3 pase decisive! BCT a condus întreg meciul: 33-23, 47-42, la pauza mare și 73-61, după trei sferturi, dar sibienii au revenit în ultimele minute și au redus diferența la patru puncte. Ultimele minute le-au aparținut însă tot gazdelor, care au simțit astfel, pentru prima dată în acest an, gustul victoriei.

„A fost un meci foarte dificil pentru noi. Ne-am așteptat să fie așa, am spus-o din timpul săptămânii. Era o presiune mare, din moment ce nu aveam nicio victorie în acest sezon. S-a văzut însă munca pe care am depus-o în aceste zile, dar este clar că mai avem multe de pus la punct pentru a ne crește nivelul jocului”, a declarat, la final, Milorad Perovic, antrenorul celor de la BC Timișoara.

„Noi am avut o lipsă de agresivitate, care ne-a costat în prima parte a jocului. I-am lăsat să arunce din nișe poziții clare și au avut un procentaj foarte bun. Din păcate, am alergat tot meciul să revenim”, a spus și Mihai Popa, omologul său de la Mediaș.

Runda viitoare, echipa lui Perovic va evolua, în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri