Butonul de Dislike vine de la Timișoara

Data publicării:
buton de dislike

„Ai posibilitatea să dai dislike. După ce dai dislike poți să stai liniștit pentu că persoana respectivă nu poate să vadă cine a dat, totul este confidențial”, povestește unul dintre tineri.

Robert și Marian au în comun pasiunea pentru informatică și de aproximativ un an lucrează la rețeaua de socializare. Au vrut ca utilizatorii să-şi poată exprima o părere sinceră, prin folosirea butonului de dislike.

„Asta obligă utilizatorii să posteze conținut de calitate. Este o funcție confidențială, în sensul că dacă dai Dislike cuiva, nimeni nu va știi că tu ai făcut-o”, spune Robert Constantinescu, co-fondator Bounds.

Numele rețelei a pornit de la ideea de a creea legături între oameni, indiferent de limita de spațiu.

„ Live photos e un concept nou cu poze care se mișcă. Poți să vezi evenimentele care se realizează lângă tine, toate pozele care le-au făcut persoanele din jur”, adaugă Marian Dobre, co-fondator Bounds.

„Fiind într-un club în Timișoara am văzut o fată și nu știam cum să intru în legătură cu ea. M-am gândit în momentul acela că dacă ar exista aplicație care să îmi arate persoanele care sunt în jur aș putea comunica foarte ușor cu ea și așa a venit ideea”, continuă Robert.

Cu alte cuvinte, rețeaua de socilizare rezolvă și problema... timidității.

Am avut surpriza să constatăm că avem utilizatori din Franța, din Spania, din Anglia, chiar și din țările arbe. Acum avem de gând să o promovăm cât mai mult în Statele Unite”, îl completează Marian.

Așa se face că aplicația, lansată luna trecută, este folosită acum de 1800 de persoane. Ea poate fi descărcată gratuit și este disponibilă deocamdată doar pentru cei care au un smartphone cu sistem de operare IOS.

Reporter: Raluca Popa

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri