Campionatul Universitar de Tenis, la Timișoara

Data publicării:
S18campinatul universitar icon

Reprezentanți ai Universității de Vest, ai Universității de Știinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, ai Medicinei din Timişoara și ai Universităţii "Constantin Brâncuși" din Tg. Jiu luptă pentru un loc în finala din luna mai.

Alexandru Berbec, coordonator Tenis Student Sport: "Câştigătoarea de la acest eveniment va merge la un turneu final, care se va desfășura în perioada 9- 11 mai, la Centrul Naţional de Tenis".

Ana Maria Radu, reprezentanta universității din Tg. Jiu și Melinda Gaşpar, din partea Agronomiei bănăţene, au deschis competiţia. Meciul a fost câștigat de Ana Maria, o jucătoare care practică acest sport de 18 ani. Ea nu i-a dat nicio şansă adversarei și a învins în două seturi, scor 6-0, 6-0.

"Un meci destul de uşor având în vedere că eu am experiență și ea este de la altă facultate. Cred că o să fie ok, o competiție frumoasă. E un prilej bun pentru toţi să facă sport, mai ales tenis", ne-a declarat Ana Maria Radu, reprezentanta Universităţii "Constantin Brâncuşi" din Tg. Jiu.

Pentru Melinda, concursul înseamnă o șansă bună pentru un joc de plăcere și pentru a face mişcare.

„Chiar dacă n-am câștigat meciul, am câștigat experiență și îmi pare bine. Îmi place să joc, îmi place tenisul, foarte mult... MUSCA... Vreau să avansez, să joc cât mai mult", spune Melinda Gaşpar, studentă la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului. 

Meciurile continuă, atât la masculin, cât și la feminin, în acest weekend, la Baza 2 a Universităţii Politehnica din Timişoara.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Mihai Pop
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri