Capcană în benzinărie. O maşină în care se aflau o femeie şi doi copii a fost acroșată și târâtă de un camion

Data publicării:
benzinarie prima

Proprietarul mașinii acroșate a scăpat ca prin minune. Dacă ar fi ieșit cu câteva secunde mai târziu din autoturism, Emilian Șain ar fi fost strivit de TIR. El a fost, însă, nevoit să privească, înmărmurit, cum mașina în care se aflau soția și cei doi copii e târâtă de mastodontul încărcat cu bușteni.

”Eram ieșit din mașină când am văzut lucrul ăsta, am început să fug după tir, deși strigam și eu și erau și câteva persoane în benzinărie, șoferul nu a auzit", spune Emilian Șain.

În același timp, în mașină, soția bărbatului, Laura Șain, împreună cu cei doi copii, trăiau momente dramatice: - Cum ați trăit acele momente? ”Groaznic, cu copilul mic, m-am tot gândit să nu ne tragă tot mai mult sub tir, să nu intre mai tare în noi sau mai mult să cadă din butucii aceia pe noi, fiind foarte grei și foarte lungi și atunci ar fi fost sfârșitul”.

Familia Șain consideră că vinovații morali pentru accident sunt proprietarii stației de combustibil, care permit accesul autovehiculelor în refugiul, care se află lângă locul în care parchează autoturismele, la pompă.

”Ceea ce este deranjant este faptul că un asemenea accident, la fel ca al nostru, s-a mai petrecut o dată în aceeași benzinărie. Ne gândim să contactăm un avocat, să vedem ce se poate face pentru că asemenea evenimente nu mai trebuie să aibă loc. Faptul că nu este un eveniment singular, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru cei care supraveghează sau cei care conduc acest lanț de benzinării, ca să nu se mai repete evenimente de genul celui prin care am trecut noi”, afirmă Emilian Șain.

Polițiștii l-au sancționat pe șoferul camionului, care a acroșat autoturismul familiei Șain.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: George Ştefăniţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri