Cartea Mariei Olaru, lansată și la Timișoara

Data publicării:
carte maria


„Eu trag speranțe că lucrurile se vor liniști, este o carte în care nu mă victimizez, o carte în care port recunoștință tuturor celor care au reușit să contribuie în evoluția mea puțin câte puțin – unii mai mult, alții mai puțin și mai mult decât atât mi-aș dori ca oamenii să citească această carte și apoi să tragă concluziile”, povestește Maria Olaru.

Cartea Mariei Olaru a scindat în două tabere lumea gimnasticii și a sportului românesc. La lansarea de la Timișoara i-au fost însă alături Lavinia Miloșovici și Andreea Ulmeanu – personaj central într-una din povestirile dure din paginile cărții.

„Cea mai mare parte a vieții mi-am petrecut-o aici, am foarte mulți oameni dragi, de suflet și de această dată mi-au fost alături, de fapt de fiecare dată mi-au fost alături, dar mai ales acum în aceste momente delicate pentru mine”, continuă Maria.

Campioana mondială absolută a vorbit și despre cum speră ca volumul să fie primit de către simplii cititori, dincolo de reacțiile venite din lumea gimnasticii.

„Pur și simplu iubitorii de lectură, dacă ei consideră că merită să o aibă în biblioteca lor m-aș bucura și deopotrivă să o citească cu rațiune, și să o treacă prin filtrul minții lor și să nu asculte tot ceea ce se povestește”, a concluzionat fosta mare gimnastă.

Maria Olaru este campioană europeană, mondială și olimpică la gimnastică, la individual și cu echipa.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri