CH Poli a reușit scorul campionatului

Data publicării:
CH Poli

Antrenorul timișorenilor, Pero Milosevic, i-a menajat pe Zlatko Daskaloski și Marko Pejovic și a trimis pe parchet o echipă în care jucătorii tineri au bifat mai multe minute. Pofta de joc s-a văzut din plin, dovadă fiind și scorul înregistrat la pauză, 23 la 8. 

„Pe noi ne interesează să strângem puncte. E bine și pentru că ne-am îmbunătățit golaverajul, dar noi trebuie să vizăm acest lucru și împotriva adversarilor direcți în lupta pentru play-off”, a spus antrenorul bănățenilor, Pero Milosevic.

Demis Grigoraș a fost cel mai prolific marcator al timișorenilor, cu 11 goluri, urmat, printre alții, de Timofte 5, Chikovani 4, Halcă 4, și Ștefan 4. De partea cealaltă, Galațiul a reușit cele mai multe goluri prin Ciobanu – 8 și Cristescu – 5. 

„Sunt fericit pentru că toți membrii echipei și-au dat silința și au arătat dăruire în teren. Ne bucurăm pentru această victorie, e încă un pas înainte spre îndeplinirea obiectivului nostru de a intra în play-off”, a declarat și Leonard Ștefan, jucător al CH Poli.

CH Poli ocupă deocamdată locul 6 în Liga Națională, cu 15 puncte. În etapa următoare, alb-violeții se deplasează la Călărași, echipă clasată un loc în urma lor, cu 12 puncte. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00 și este prima dintr-o serie de 3 importante pentru timișoreni, care vor mai întâlni Energia Târgu Jiu și HC Adrian Petrea Reșița.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri