CH Poli, fără puncte după două etape. Alb-violeții au pierdut, 21-27, întâlnirea de pe terenul Stelei

Data publicării:
ch poli-4

Elevii lui Pero Milošević au fost învinși la Chiajna, de Steaua București, după un meci în care și-au arătat limitele în ofensivă. Lucru demonstrat și în primele zece minute, când n-au reușit să marcheze niciun gol, timp în care au primit trei.

Bănățenii au avut o singură tresărire de orgoliu, la mijlocul reprizei, când au egalat la 4, însă după aceea gazdele au trecut autoritar la conducerea jocului.

La pauză, bucureștenii aveau deja cinci goluri avans, 13-8, iar în partea a doua, lipsa de inspirație a timișorenilor le-a oferit băieților lui Ovidiu Mihăilă un final lipsit de cea mai mică emoție în privința celor trei puncte puse în joc. S-a încheiat 27-21 pentru Steaua, care își trece în cont al doilea succes stagional.

În schimb, CH Poli se află la a doua înfrângere consecutivă și are zero în dreptul punctelor, la fel ca și CSM Ploiești, Danubius Galați, Potaissa Turda și CSM Focșani. Principalul marcator al alb-violeților a fost Pejovic, cu 6 reușite, urmat de Fenici, cu 5, și Chikovani cu 3. Luni, alb-violeții se întorc în Sala „Constantin Jude", cu prilejul duelului din etapa a treia cu Potaissa Turda, programat la ora 17.

Reporter: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri