CH Politehnica, fără greșeală în 2016

Data publicării:
rezumat ch poli


„Nu am început bine prima repriză, dar după aceea ne-am trezit și am obținut trei puncte foarte importante, cu o echipă foarte bună, Vaslui”, a spus, la final, Irakli Chikovani, de la CH Politehnica Timișoara.

„I-am dominat mental și fizic la început de joc. A venit însă un moment în care ne-am pierdut luciditatea și am început să facem exact greșelile de care ei au profitat”, a apreciat și Sandu Iacob, antrenor HC Vaslui.

Echipa lui Pero Milosevic a ţinut însă aproape. Timişorenii au preluat conducerea în minutul 23 şi nu au mai cedat iniţiativa până la final. Dacă la pauză diferenţa era de 5 goluri în favoarea bănăţenilor, în actul secund aceasta a crescut. S-a terminat 35-28 pentru Politehnica Timişoara, care rămâne pe locul 6 în campionat.

„Am arătat caracter, am avut o apărare foarte bună, iar în atac am fost mult mai limpezi. Așa am reușit să întoarcem rezultatul și să luăm un avantaj din prima parte, care să ne permită să câștigăm până la final acest joc”, a precizat și Pero Milošević, antrenor CH Politehnica Timișoara.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri