Concert simfonic în cazarmă

Data publicării:
concert cazarma


„Mulţumesc! Sărut mâinile! Un act de identitate şi invitaţia vă rog!”.

Timp de mai bine de două ore, melomanii care au venit în Cetate, unii dintre ei, pentru prima dată, au putut asculta pieste celebre ale unor trupe rock care au scris istorie, precum AC DC, Nirvana, Metallica, Deep Purple sau Queen.

„Am făcut rost de partituri, de prelucrările lor şi am pus la cale această nebunie pentru care cu toţii avem nişte emoţii enorme... şi suntem extrem de fericiţi când am văzut că, uitaţi, se umple, lumea...”, povestește Mihaela Balint – PR la Filarmonica de Stat Arad.

Peste trei mii de arădeni au asistat la concertul extraordinar susţinut de Filarmonica de Stat în Cetatea Aradului, obiectiv militar deocamdată, care, însă, urmează să fie convertită într-unul civil, în anii următori.

„Este extraordinară ideea! În primul rând, este un bun istoric pentru oraşul nostru şi, totodată, cultural”, spune un spectator.

„Nu ştiu, foarte bună! Promovează obiectivul, promovează muzica şi, în general, muzica pe care o oferă filarmonica”, este de părere un alt spectator.

„Chiar este o... eu sunt pentru prima dată în Cetate, dar este chiar deosebit! [Credeţi că o să se audă bine?] Da! Şi peste hotare!”, completează un alt arădean prezent la eveniment.

Concertul din Cetatea Aradului este al doilea susţinut de Filarmonica de Stat Arad în acest loc şi a fost dedicat Zilei Regimentului II Linie – Infanterie Arad.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri