Continuă goana după primul succes extern

Data publicării:
preview chiajna


„Trebuie să dăm dovadă de pragmatism, să jucăm la rezultat, până la urmă rezultatul este cel mai important. Ne dorim să vină prima victorie, chiar și două victorii la rând, nu am reușit acest lucru până acum. Avem și mai multe motive să facem tot ceea ce depinde de noi să câștigăm jocul”, a prefațat întâlnirea Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

Alb-violeții se confruntă însă, din nou, cu probleme ofensive, iar cel mai probabil, Florin Marin va fi nevoit să improvizeze, la fel ca în ultimele două întâlniri din campionat.

„Nu am soluții în poziția de atacant în acest moment, Prince Rajcomar este accidentat, Elek este suspendat. În rest suntem acoperiți bine pe toate pozițiile”, adaugă Marin.

Cele două formații și-au împărțit victoriile în sezonul regular. Timișorenii și-au adjudecat partida de acasă, 1-0, la chiar debutul pe banca tehnică a lui Florin Marin, iar în retur, cele două echipe au remizat, 2-2. Ilfovenii vin după o serie negativă în care au pierdut toate cele trei jocuri disputate în 2016.

Partida Concordia Chiajna – ACS Poli Timișoara este astăzi, de la ora 18:00, în direct, la Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri