Copil rănit de o canapea aruncată pe fereastră. Un băiat de 7 ani a fost lovit la cap de mobilier

Data publicării:
canapea

Miercuri după-amiază, doi bărbați, vecini dintr-un bloc din Hunedoara, au decis să arunce de pe geam o canapea abandonată pe casa scării. Bărbaţii, în vârstă de 36 de ani fiecare, susţin că s-au asigurat înainte şi că nimeni nu era jos, lângă bloc.

”A fost un mic accident, ne pare rău, îmi pare rău”, susține Călin Nechifor. ”Ne-am uitat, prima data oară fără canapea vreo 5 minute. când am ajuns cu ea la jumate, ne-am mai uitat încă o dată. Bă, îi gata? Îi gata. Şi i-am dat drumul”, își amintește Daniel Stoica.

Cei care l-au văzut pe copil inconştient au sunat imediat la salvare. Micuţul a fost dus la spital, iar medicii de acolo au decis transferul lui la Deva, unde a ajuns cu un traumatism, conştient, cu o uşoară amnezie, dar cu funcţile vitale stabile.

”Evoluţia este bună, este favorabilă”, precizează Tănase Popa, şef UPU Deva.  ”Lovit la cap, la spate, la coloana cervicală e mai rău, dar e conştient, îşi mişcă mâinile, picioarele”, adaugă Ilie Totoi, tatăl băiatului.

Oamenii care locuiesc pe strada Eliberării din Hunedoara îi acuză pe cei doi bărbaţi de inconştienţă şi spun că ar fi putut fie să ducă pe scări canapeaua până la gunoi, fie să se asigure mai bine atunci când au decis să o arunce de pe geam.

”Poliţiştii vor efectua cercetări faţă de cei doi şi, în funcţie de concluziile medico-legale, urmează să se ia măsurile care se impun în acest caz”, spune Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Părinţii băiatului spun că nu vor depune plângere împotriva vecinilor şi că îşi doresc doar ca fiul lor de 7 ani să fie sănătos.

Reporter: Andrada Velciov
Operator: Tiberiu Mariş
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri