Cu viteză, spre moarte

Data publicării:
n18 cu viteza spre moarte icon

Accidentul s-a produs în jurul orei 6 şi 30 de minute, la intrarea în localitatea Fântânele, la aproximativ 10km de Arad.

"Conducătorul unui atoturism marca Alfa Romeo, în vârstă de 26 de ani şi fără a deţine permis de conducere, părăseşte partea carosabilă pe fondul vitezei excesive intrând în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile", ne-a informat inspector principal Răzvan Meszar de la Poliţia Rutieră Arad.

Solicitaţi prin serviciul de urgenţă 112, pompierii au intervenit cu două autospeciale, una de tip SMURD iar alta pentru descarcerare. Din păcate pentru persoanele din maşină orice ajutor a venit prea târziu.

"Sosite la faţa locului echipajele au constatat că este vorba despre două victime, încarcerate, decedate, după sosirea colegilor de la Poliţie şi efectuarea cercetărilor victimele au fost extrase din autoturism de către echipajul descarcerare", ne-a declarat căpitanul George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Pentru că nu avea acte asupra sa, poliţiştii nu au putut să-l identifice pe celălalt tânăr, aflat ca pasager în maşina care s-a izbit de copac. După aprecierile anchetatorilor, acesta era de vârstă apropiată cu şoferul care a provocat accidentul. Proprietara maşinii, mama tânărului care o conducea, se află, în prezent, la muncă în Germania.


reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri