Cupa Politehnica, cu trei vicecampioane la start

Data publicării:
cupa politehnica prima

Turneul se desfăşoară în sala „Constantin Jude" din oraşul de pe Bega. Politehnica Timişoara va juca împotriva vicecampioanei Serbiei, Radnicki Kragujevac, vineri, de la ora 19. În cealaltă partidă, de la ora 17, Pick Szeged întâlneşte Ştiinţa Bacău.

„Este cel mai puternic turneu din România şi suntem mândri pentru acest lucru. Indiferent de numele echipelor, Politehnica se va bate la victorie la fiecare meci. Băieţii ştiu. Pentru mine, aceste meciuri nu sunt amicale", afirmă Constantin Ştefan, antrenorul CH Politehnica Timişoara.

Finala mică are loc sâmbătă, de la ora 15, iar marea finală se dispută, cu trofeul pe masă, în aceeaşi zi, de la ora 17. Pentru bănăţeni, turneul este important pentru că verifică potenţialul echipei pentru viitorul sezon handbalistic.

„În acest an, Timişoara vreau să devină echipa care va juca toate meciurile la victorie şi cu siguranţă va fi respectată pentru că este un brand", spune Constantin Ştefan.

În ceea ce priveşte noul sezon, timişorenii au planuri mari. Ţintesc cupele europene.

„Anul acesta, primul obiectiv este ocuparea locurilor 1-6. Dar vă promit că ne vom bate pentru o calificare într-o cupă europeană", afirmă Silviu Ioan Doboşi, preşedintele celor de la CH Politehnica Timişoara.

Meciurile se transmit în direct pe Digisport. Anul trecut, Politehnica a câştigat trofeul în urma a trei victorii din tot atâtea partide, cu Energia Pandurii Târgu Jiu, HC Odorhei și Potaissa Turda.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Adrian Hrişcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri