Daniel Stanciu: „Aștept o altă atitudine de la jucători"

Data publicării:
acs stanciu

„Trebuie să jucăm toate meciurile, cel puțin următoarele trei-patru, la victorie. Și cu mentalitate de a câștiga, nu numai să îți propui verbal. Important e să intri să demonstrezi în teren cât poți : 30, 50, 80 de minute. Să dai tot ce poți. Pentru că, la ora actuală, Poli e iar una din puținele echipe cu salariile la zi", spune Daniel Stanciu.

Reprezentantul conducerii echipei timișorene a vorbit și despre trecerea lui Daniel Benzar, unul dintre cei mai talentați juniori de la LPS Banatul, la Steaua, în ciuda acordului pe care liceul îl are cu clubul timișorean.

„Am trimis două răspunsuri cu cerința de transfer în care am arătat că suntem interesați și de Benzar și de Mailat. Din păcate nu s-a întâmplat, unele lucruri nu sunt normale în acordul semnat în 2012 sau 2013. Atâta timp cât noi plătim, mi se pare normal ca acești copii să vină să joace pentru Poli", spune el.

ACS Poli Timișoara va evolua în etapa a treia, pe teren propriu, luni, de la ora 21:00, împotriva celor de la FC Botoșani.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri