Debut cu stângul pentru CH Poli. Timișorenii au cedat, la limită, 23-24, jocul cu CSM București

Data publicării:
ch poli-2

Partida a fost însă una încrâncenată, cu oaspeții la conducere în prima parte și cu alb-violeții în revenire în partea secundă. Timișorenii au avut chiar și trei goluri avantaj, 18-15, dar eliminarea antrenorului Pero Milošević pentru proteste repetate la adresa arbitrajului le-a îngreunat situaţia în ultimele 15 minute.

Violeții nu au fructificat o superioritate numerică la scor favorabil, în vreme ce vizitatorii au înscris, pe contră, de două ori. Decisive au fost și cele patru aruncări de la 7 metri ratate de gazde.

Principalul marcator al timișorenilor în acest meci a fost georgianul Irakli Chikovani, cu 8 goluri. Acesta a fost urmat la numărul de reușite, în tabăra alb-violetă, de Iulian Halcă, cu 5 goluri, în vreme ce Fenici, Lasica, Pejovic, Timofte și Ștefan au bifat, fiecare, câte trei reușite.

De partea cealaltă, Nicușor Negru a izbutit nouă goluri, fiind totodată și cel mai bun marcator al jocului. Următorul meci al timișorenilor va fi în deplasare, pe terenul Stelei, joi, de la ora 19:45. Partida va fi transmisă în direct de Digisport.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri