Demonstraţii de Ziua Poliţiei în Piaţa Victoriei din Timişoara

Data publicării:
demonstratii

Infractorul, urmărit de poliţişti, a pătruns în Piaţa Victoriei. Acolo însă, îl aşteaptă un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale. Este somat prin focuri de armă, apoi prins şi încătuşat.

Diversiunea răufăcătorilor a făcut însă ca unul dintre cei urmăriţi să scape şi să se refugieze în clădirea Operei. În câteva minute a ajuns şi un negociator, iar cele câteva cuvinte schimbate cu fugarul au fost suficiente pentru ca „mascaţii" să pătrundă în clădire. Luat prin suprindere, infractorul s-a trezit „încolţit" de poliţişti.

Este simularea unei urmăriri încheiate cu succes. Nici demonstraţiile cu câinii de urmă sau exerciţiile de arte marţiale nu au lipsit de la manifestări. Toate au făcut deliciul copiilor prezenţi în centrul Timişoarei: ”Mi-a plăcut la poliţişti că sunt curajoşi şi că pot să intervină când vor ei”, ”Mitraliera şi bombele şi mi-a plăcut şi când au venit câinii şi au prins hoţul”, - Ţi-ar plăcea şi ţie să lucrezi ca ei? ”Da! Mie mi-a plăcut cel mai mult cu bombele şi cu câinii”.

”Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat demontraţii de luptă şi intervenţii, demonstraţii de dresaj canin. Totodată au fost efectuate demonstraţii de arte marţiale efectuate de Clubul Sportiv Timpolice şi nu în ultimul rând, toată lumea a putut admira echipamentele şi dotarea IPJ Timiş”, ne-a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

reporter: Maria Rohnean
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri