Derby bănăţean pentru şefia clasamentului. Metalul Reșița - ACS Poli Timișoara se joacă sâmbătă

Data publicării:
acs poli

„Avem o deplasare grea, ne respectăm adversarii. Sunt pe 1 și probabil nu întâmplător. Nu va fi uşor, dar vom merge să câştigăm pentru că eu cred că avem posibilitatea să o facem, dar e un meci greu. Reşiţa are jucători foşti divizionari A, cu experienţă, care ştiu să joace asemenea meciuri", spune Dan Alexa, antrenor ACS Poli.

Eduard Pap a fost integralist în cele patru meciuri din actuala ediţie de campionat. Portarul de 20 de ani e încrezător în şansele echipei sale să urce pe primul loc în clasament. „Nu trebuie să ne fie teamă. Mie personal nu mi-e teamă și n-am de ce să-mi fie teamă. Da, într-adevăr, se pregătesc, se montează, este un derby și va fi o presiune, dar trebuie să trecem peste și până la urmă e un meci de fotbal, nu e nimic altceva, din câte am înțeles își doresc și ei promovarea, dar același obiectiv îl avem și noi - promovarea - și trebuie să ni-l îndeplinim", spune Eduard Pap, portarul timișorenilor.

Staff-ul tehnic al timişorenilor nu se poate baza nici la Reşiţa pe aportul lui Ovidiu Petre, care e în continuare accidentat. Metalul Reşiţa - ACS Poli Timişoara are loc sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Mircea Chivu, din Valea Domanului.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri