Derby-ul campionatului la futsal, la Deva

Data publicării:
derby futsal

Echipele momentului în fotbalul de sală românesc stau mâine față în față, la Deva. Liderul perfect, Informatica Timișoara și ocupanta locului doi, Autobergamo se întâlnesc într-un adevărat derby- al orgoliilor, în sala sporturilor de la poalele cetății. Întâlnirea este una specială pentru Robert Matei, Vlad Iancu și Robert Lupu – care au câștigat trei trofee în ultimii doi ani petrecuți la Deva.

„Va fi un meci special pentru că în echipa aceea a fost, eu știu, sufletul meu pus acolo, la fel cum pun suflet și aici. Este proiectul pe care l-am dus pas cu pas, alături de Doru Popa. Este o echipă foarte bună, cu niște băieți foarte buni. De altfel, toate transferurile acelea eu mi le-am dorit”, a spus Robert Lupu, antrenorul-jucător al liderului.

Bănățenii au plecat la Deva cu moralul ridicat după ce au câștigat clar, 7-2, jocul cu campioana en-titre, City’US Târgu Mureș, reușind astfel al optulea succes din tot atâtea posibile în prima ligă. Și gazdele au trecut lejer de echipa din Târgu Mureș, însă au ratat șansa de a fi la egalitate de puncte cu adversarii lor din Timișoara, după ce au pierdut, 5-8, etapa trecută, la Iași. 

„În primul rând sper ca băieții să arate că a fost doar un accident meciul de la Iași și să câștigăm, bineînțeles. Mergem doar pe victorie. Sunt orgoliile mai mari, fiecare vrea să demonstreze că face treabă”, a declarat și Dorin Popa, finanțatorul celor de la Autobergamo Deva.

„Noi nu avem nicio ambiție cu nimeni… am văzut că majoritate au strigat și au vorbit despre noi, dar noi încercăm să ne vedem de treaba noastră, să fim o echipă profesionistă”, completează Lupu.

Meciul care opune cel mai bun atac și cea mai bună apărare de pe prima scenă este mâine, în direct, pe Digisport 3, de la ora 19:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri