Designer arădean pentru Prima Doamnă. Rochia, purtată la o ceremonie regală

Data publicării:
rochie

”Dantela este absolut delicată, are culorile primăverii, iar voalul pe care l-am folosit la fustă are o cădere, o lejeritate”. Eli Lăslean este creatoare de modă de mai bine de 20 de ani.

În toată cariera ei însă nu s-a bucurat atât de mult ca şi când a aflat că va concepe o ţinută pentru Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României”Pur şi simplu s-a întâmplat să primesc un telefon, să fiu întrebată dacă aş dori să realizez o ţinută pentru Prima Doamnă, vă daţi seama, mi se părea că visez. Răspunsul a venit imediat, desigur, cu mare drag...”

Iniţial, Eli Lăslean a creat șase ţinute pentru doamna Iohannis. Dintre acestea, soţia preşedintelui a ales patru. La fel ca şi rochia ce a fost deja purtată cu ocazia ceremoniei organizată de Casa Regală, şi celelalte ţinute vor fi folosite cu ocazia unor apariţii publice din acest an:

”Cum măsurile dumneaei sunt cele standard, cele de manechin, am realizat ţinutele chiar ca şi pentru un podium de prezentare”.

Rochia purtată de Carmen Iohannis la Sinaia la sfârşitul lunii martie se află expusă acum în magazinul lui Eli Lăslean din Arad. Nu este de vânzare însă, ea este păstrată pentru a fi admirată de clienţii fideli ai creatoarei.

Carmen Iohannis: Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie şi susţinerea tinerelor talente 

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri