Distracția alunecă pe tobogan. Instalație Slip and Slide de 30 de metri, pe lacul unei foste balastiere de la Ghioroc

Data publicării:
tobogan

”Asta e ca să nu spele apa dacă ajunge şi asta e o folie destul de groasă ca să nu se simtă pietricelele sau ceva, să nu simţi pe corp, să te loveşti”, - Toboganul artizanal are 30 de metri, a fost asamblat în aproape două săptămîni şi atrage amatori de senzaţii tari de toate vârstele - de la copii la oameni în toată firea:

- Cum a fost? ”Fost bine, prima dată când m-am dat”, - Şi? ”Puţin cam înalt, dar sperăm să învăţăm să ne dăm mai bine”,
- Dumneavoastră câţi ani aveţi? ”24... 54!”, - Şi vă daţi pe tobogan la vârsta asta? ”Dar de ce nu? Curaj! Că dacă n-ai curaj nu te dai!”.

Deloc surprinzător, între curajoşii care s-au aventurat să încerce toboganul se numără şi reprezentante ale sexului frumos:
- Nu ţi-a fost frică? ”Nu, nu. Deloc. Chiar deloc. E foarte distractiv!”, - Cum e senzaţia? ”Excelentă! Chiar e o treabă bună!”.

Pentru că este o instalaţie artizanală, toboganul Slip and Slide de lângă Arad funcţionează deocamdată în regim de... distracţie între prieteni. ”E un pic mai interesant, că e ceva sălbatic. Lumea, cine vrea ceva, poate să meargă la ştrand, dar aici e ceva sălbatic, în natură, n-am făcut prea multe chestii doar să fie cât se poate de sălbatic”, precizează Viorel Rotariu, unul din constructorii toboganului.

Deşi nu percep o taxă fixă pentru folosirea toboganului, cei care l-au construit acceptă, totuşi, donaţii care sunt folosite pentru a cumpăra benzină pentru pompa ce asigură umezirea foliei cu apă.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri