Drum distrus înainte de inaugurare

Data publicării:
drum prost

Deși se află la doar cinci kilometri de Lugoj, oamenii din satul Hezeriș nu aveau până acum un drum care să-i lege de oraș. În această lună, autoritățile au demarat lucrările. Nici nu a fost finalizat încă primul tronson că au și apărut problemele.

„La mai puțin de două săptămâni după ce primul strat a fost turnat, așa arată drumul ce leagă satul Hezeriș de orașul Lugoj.  Chiar dacă se simte că asfaltul e proaspăt acesta se desprinde bucată cu bucată” - Vlad Ungar, reporter Digi24 Timișoara.

Șoferii sunt cei mai nemulțumiți:

„Denivelările sau spărutrile astea  nu ar fi normal să apară, din moment ce încă nu îi finalizată lucrarea și îl apărute”.

„Așa l-au făcut acum, eu știu. [Când?] Săptămâna asta, aialaltă".

„Păi nu mi se pare normal, da asta e".

Drumul din care se desprind bucăți de asfalt costă 9 milioane de lei, iar banii  vin de la Consiliul Județean Timiș.

„Acest drum este în lucru la ora asta, este un contract de execuție [...] știu că au apărut anumite sesizări din punct de vedere al calității drumului", a declarat, prin telefon, Călin Dobra. vicepreședintele CJT Timiș.

Autoritățilea că nu vor recepționa drumul daca gropile vor fi si la finalizarea lucrărilor. Reprezentanții firmei constructoare susțin că vor face verificări să văda de unde au apărut problemele.

„[Superconstruct?] Da, bună ziua. [Dumneavoastră văc ocupați din câte știu de drumul Hezeriș- Lugoj. Spuneți-mi vă rog de ce au apărut acele gropi?] Verificăm să vedem ce se întâmplă", a spus, prin telefon, un reprezentant al firmei de construcții.

Drumul ce leagă satul Hezeriș de Lugoj  ar trebui recepționat de autoritățile județene în luna noiembrie. 

Reporter: Vlad Ungar

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri