Duelul suferinței | FC Botoșani - ACS Poli Timișoara

Data publicării:
botosani

După succesul Petrolului pe „Dan Păltinișanu”, ACS Poli a rămas singura formație care nu a câștigat pe teren străin în actuala stagiune. Alb-violeții vor forța primul succes în deplasare, luni, pe terenul lui FC Botoșani, echipă care a intrat și ea în hora retrogradării. Fostul antrenor al gazdelor, Cristi Pustai a caracterizat plastic duelul de la începtului săptămânii viitoare.

„Se întâlnesc... morții cu răniții, noi cu Timișoara”, a spus Pustai.

„Putem să o punem și invers, nici un fel de problemă. E adevărat că și Timișoara și Botoșaniul nu trec prin momente foarte bune în această perioadă. Rezultatele vorbesc de la sine, nu mai trebuie să ne uităm și la jocul propriu-zis. Comparația e destul de adevărată...”, a admis și Petre Grigoraș, antrenorul lui ACS Poli.

Tehnicianul lui ACS Poli este conștient de importanța meciului din Moldova și speră ca prestația formației sale să nu fie afectată de drumul de ceva mai mult de 14 ore pe care alb-violeții, îl parcurg, la fel ca în campionat, cu trenul.

„(De când nu ați mai făcut o deplasare cu trenul?) Din anii 90...deci o să fim Cireșarii, o să plecăm seara la 17.40 și o să ajungem a doua zi la 9 dimineața... nu cred însă că va fi însă un aspect foarte important”, adaugă Grigoraș.

Grigoraș admite că și un rezultat de egalitate l-ar mulțumi și recunoște că o nouă înfrângere ar complica extrem de mult calculele privind salvarea de la retrogradare.

„Ideal ar fi să câștigăm, dar niciun rezultat de egalitat nu ar fi rău pentru că nu știu dacă te ajută foarte mult pe tine, dar măcar nu se distanțează ei foarte mult. Înfrângerea e clar că ne aruncă într-o situație mai mult decât delicată”, a mai spus tehnicianul timișorenilor.

Confruntarea dintre ocupantele locurilor 6 și 7 în play-out-ul Ligii I are loc luni, de la ora 18:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri