Elevă lovită în sala de clasă

Data publicării:
n18 eleva lovita in sala de clasa icon


Incidentul s-a petrecut în pauza dintre ore. Una dintre prietenele fetei susţine că un coleg de clasă i-ar fi cerut bani tinerei de 13 ani. Eleva a refuzat să îi dea suma pretinsă şi atunci băiatul a lovit-o.

Conform directorului Liceului Teoretic "Dositei Obradovici" Timişoara, Adrian Claniţa: "Fata a fost lovită, eu am chemat salvarea, a venit şi Poliţia, aşa că acum se face anchetă. Are puţine probleme de comportament. Măsuri au fost luate, a avut şi media scăzută la purtare în cursul anului acesta".

Tânăra a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", cu o lovitura in zona inghinală.

"Fata de la urgenţe a fost examinată de colegii noştri de gardă, a fost examinată imagistic şi i se va face şi controlul ginecologic. Ramâne internată pentru încă o zi, oricum starea ei generală este bună", declară purtatorul de cuvant Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", Mihai Gafencu.

Baiatul a fost dus pentru declaratii la politie, insa din cauza varstei fragede nu poate fi pedepsit penal, spun poliţiştii.

"În cazul acestei infracţiuni este necesara plangerea prealabila a persoanei vătămate pentru a se pune în mişcare acţiunea penală", ne-a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Potrivit colegilor de clasa, băiatul provine dintr-o familie numeroasă şi mai are 13 fraţi. Elevul a mai avut media scăzută la purtare din cauza comportamentului agresiv. În urma incidentului, în cadrul liceului s-a deschis o anchetă, la finalul căreia conducerea şcolii va decide cum va fi sancţionat adolescentul.



reporter: Adina Iriza
operator: George Ștefăniţă
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri