Fl. Marin: „Mai putem prinde play-off-ul!”

Data publicării:
prind playoff


„Astăzi, dacă învingeam, veneam la două puncte de locul șase și aveam șanse mult mai mari. Sunt însă șanse în continuare, avem un lot bun la dispoziție și eu sunt convins că vom reuși până la urmă”, spune antrenorul timișorenilor.

„Cred că în celelalte meciuri care ne-au mai rămas avem ocazia să ne apropiem și chiar să terminăm acolo în primele șase”, adaugă și Dorin Goga.

Formația de pe Bega speră ca sincopa de la Severin să fie un simplu accident. Timișorenii se pot revanșa etapa viitoare, pe teren propriu, în fața celor de la CFR Cluj. Băieții lui Dican au pierdut și ei în prima etapă a returului, 1-2, acasă, cu Viitorul Constanța.

„Am pierdut un meci, se poate remedia situația acasă, etapa viitoare, cu CFR. Nu este nicio problem. Asta este… mergem înainte”, explică și Claudiu Belu-Iordache.

„Este un meci greu cum sunt toate jocurile, CFR Cluj este o echipă bună dar, indiferent de cum ar fi, trebuie să câștigăm jocul”, completează Marin.

Partida de pe „Dan Păltinișanu” dintre cele două formații are loc vineri, de la 20.30 și va putea fi urmărită pe Digisport 1. În tur, clujenii s-au impus, la limită, 1-0.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri