Flavius Biea a câştigat centura de campion naţional

Data publicării:
S07 Flavius Biea campion ICON

Tânărul Flavius Biea l-a învins, acasă, pe bucureșteanul Robert Cristea, la categoria semimijlocie și a primit primul său titlul de campion național.


"Cred că, înafară de alea două lovituri norocoase, nu prea m-a lovit deloc. A avut alea două lovituri, care m-au trimis la podea, dar cum am spus, am avut puterea să mă ridic", ne-a declarat Flavius Biea. 

Robert Cristea, învinsul din cadrul evetului, consideră diferența de punctaj o greșeală de arbitraj: "Eu, normal, am câștigat. Mă consider învingător. Dar așa este în România când nu ai promotor. Din 32 de meciuri, am câștigat decât 4 prin KO, restul terminate la puncte. A fost de aceeași natură ca și cum l-am pierdut și pe acesta, în ghilimele. Asta e. Dacă nu ai promotor în România, n-ai cum să câștigi. Te lupți cu morile de vânt".

Mihai Leu, fost campion național la aceeași categorie, a urmărit atent evoluția tânărului Biea.

"El este încă tânăr și are toată viața înainte. Acum, acumulează foarte multă experiență și, cum am spus, poate și ce s-a întâmplat în seara asta, faptul că a fost de două ori la podea și totuși a câștigat, cred că îl ajută foarte mult pe viitor să gândească fiecare repriză, poate, mai bine", ne-a declarat fostul campion mondial WBO, Mihai Leu.

Sala a fost plină la această ediție a campionatului, iar în ring s-au disputat alte 6 meciuri. Nikola Milancic l-a eliminat pe Valentin Marinel, în prima rundă, prin KO tehnic. 


reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri