Florin Marin, prezentat oficial la ACS Poli. Tehnicianul de 62 de ani va fi secondat de Iosif Rotariu

Data publicării:
florin marin

„Sunt foarte mulțumit și în același timp onorat că am posibilitatea să antrenez Poli Timișoara. Este o echipă de tradiție mare din fotbalul românesc. În Timișoara, întotdeauna, atât ca jucător cât și ca antrenor am fost impresionat de atmosfera de aici”, a afirmat Florin Marin, noul antrenor al lui ACS Poli Timișoara.

„Voi încerca să dau tot ce am mai bun din mine, să îl ajut pe domnul profesor să scoatem echipa din impasul în care se află. Știți că pentru mine, întotdeuna, Timișoara a însemnat casa mea și este casa mea”, l-a completat Iosif Rotariu – antrenor secund.

Noul „principal” al lui ACS Poli așteaptă o schimbare de atitudine de la jucătorii pe care i-a găsit la echipă, chiar de la primul meci.

„Echipa are potențial. Am analizat foarte bine lotul, jucătorii au calitate, dar, sigur că trebuie să își schimbe, în primul rând, atitudinea față de joc și să aibă mai multă încredere în ei. Contează foarte mult să fie pregătiți din punct de vedere mental”, consideră Florin Marin.

ACS Poli este a unsprezecea echipă pe care o antrenează tehnicianul în vârstă de 62 de ani. Acesta a mai stat, printre altele, pe banca celor de la FC Național, Ceahlăul, Universitatea Craiova, Dinamo, Astra, Oțelul sau Rapid. Florin Marin s-a despărțit de cei din urmă după doar o lună de la instalarea sa.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Andrei Marina
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri